Om oss

Feedback Account er et lite og moderne regnskapsbyrå i vekst. 

Våre kunder er små og mellomstore bedrifter innenfor et relativt stort spekter av bransjer.

Vi har fokus på gode relasjoner og kommunikasjon. Vi heier på kundene våre, og syns det er stas når de lykkes! Har vi også bidratt noe til det, føles det veldig meningsfult.

Moderne skysystemer muliggjør samhandling og arbeidsfordeling mellom deg som kunde og oss som byrå. Sammen finner vi rutiner og arbeidsfordelingen som funker for din bedrift.

Daglig leder og gründer, Levi Ekeberg har også vært involvert i flere andre typer virksomheter som medgründer og investor. Han har mye kunnskap som han gjerne deler og fungerer som sparringpartner for daglig leder og/eller styret i mange virkomheter. 

 

Suksessoppskriften

Dere har fokus på det dere er gode på - bedriftens kjernevirksomhet og forretningsidè.

Vi har fokus på det vi er gode på - regnskap, lønn, rutinebygging, måloppnåelse, lover og regler, etc.

Tydelig arbeidsfordeling, forståelse for den andre parts kompetanse og samarbeidet bidrar til at man lykkes.

For å være en best mulig samarbeidspartner for dere, trenger vi en viss kunnskap om bransjen og virksomheten dere driver. 

For best mulig nytte av oss, trenger dere en viss forståelse av regnskap, prinsipper og kanskje noen nøkkeltall for deres bedrift.

Det hjelper vi dere med!  

 

Sov godt om natten

Lover og regler finnes i bøtter og spann. Juridisk sett er det innehaver av et enkeltpersonforetak, eller daglig leder og styret i et selskap som er ansvarlig for at selskapet følger eksempelvis regnskapslov, bokføringslov, aksjelov, skattelov, merverdiavgiftslov etc. Dermed blir valg av partner til å ivareta oppgavene innenfor disse områdene svært viktig for den/de ansvarlige i selskapet. Du må kunne stole på den som skal gjøre en jobb som du er ansvarlig for!

 

 

Regnskap – en nøkkel for å lykkes

Regnskap og skatt er et veldig stort fagfelt, og feil kan få store konsekvenser. Dette kan vi hjelpe deg med, og i tillegg kan vi hjelpe deg å hente ut nyttig informasjon som gjemmer seg bak tallene. Ut fra bransjeerfaring kan vi hjelpe deg å finne ut av hvilke faktorer som er viktig å ha fokus på for å øke lønnsomheten. Noen ganger er det små grep som skal til. Vi er til for å hjelpe deg!